- 5
- 37
hi i'm from poland i play there on a full rp server, but i wanted to donate a gambit to a friend for a skin. But how to do it, how to donate if I have zlotys, please help
Kupiłem skina od osoby do gry na moim polskim serwerze, ale mogę zapłacić tylko darowizną na Gambit RPG, ale jak mogę to zrobić w złotówkach?cześć. możesz dokładniej opisać swój problem?
jeśli dobrze cię rozumiem, kupiłeś od kogoś skórkę i chcesz mu zapłacić poprzez darowiznę gambit?Kupiłem skina od osoby do gry na moim polskim serwerze, ale mogę zapłacić tylko darowizną na Gambit RPG, ale jak mogę to zrobić w złotówkach?
как я понял, он купил у какого-то мододела скин, и хочет оплатить ему донатом на гамбитВы ебанулись что ли
kupiłeś od kogoś skórkę i chcesz mu zapłacić darowizną gambitu. dobrze zrozumiałem?
możesz za mnie zapłacić czy jak to jest? skóra kosztuje 80 rubli, jest drogaSiema, jeśli chcesz, mogę ci dać G-MONEY (donate money na Gambit RP)
где то выше описал я. он купил у кого то скин, и хочет оплатить его джи-маниИнтересно о чем они там пиздят