Самп долго загружается и краш

• Гость, поучаствуй в создании лаунчера! Напиши те скрипты, которые считаешь базой для удобной игры. Принять участие!
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

drugplug

Новичок
Автор темы
Banned
57
1,230
Всё было нормально, потом почему то при запуске сервера в сампе у меня он не запускался примерно минуты 2-3, и только потом уже. Сейчас же при запуске его видно в диспетчере задач, потом через минуты 3 он запускается и в конце загрузки выдает краш. Я пробовал ставить совместимость с Windows 98 / Windows Me, но тогда он лагает и медленно прогружает текстуры, а иногда вообще вылетает и выдает краши. Что делать? У меня всё было нормально, вот только недавно такая проблема появилась.

firi4 01

Новичок
Read only
0
2,625
Україно, свята мати героїв. Зійди до серця мого, прилинь бурею вітрів кавказьких, шумом карпатських ручаїв, боїв славного завойовника батька Хмеля, тріумфом і гуком гармат революцій, радісним гомоном Софійських дзвонів. Нехай душа моя в тобі відродиться, славою твоєю опроміниться, бо ти пресвята все життя моє, бо ти все щастя моє. Задзвени мені брязкотом кайданів, скрипом шибениць в похмурі ранки, принеси мені зойки катованих у льохах у тюрмах і на засланнях. Щоб віра моя була гранітом,щоб росла завзяттям міць, щоб сміло йшов я в бій, так як йшли герої за тебе свята, за твою славу, за твої святі ідеї. Щоб помстити ганьбу неволі, потоптану честь, глум катів твоїх, невинну кров помордованих дітей твоїх, величну смерть героїв української нації і тисяч інших незнаних нами, що їх кості порозкидані або тайком поховані. Спали вогнем життєтворчим всю кволість у серці моєму, страху нехай не знаю я не знаю що таке вагання. Скріпи мій дух, загартуй волю, в серці замешкай моєму, зрости мене до ясних чинів. для тебе в чинах нехай знайду я смерть, солодку смерть в муках за тебе. і розпливуся в тобі та вічно житиму в тобі. Відвічна Україно: свята , могутня і соборна!

dei_

Опытный
407
4,392
недавно скачивали какой-то посторонний софт? (а-ля антивирусы)
Попробуйте переустановить сборку, моды — частая проблема с вылетами и всяким таким, либо просто переустановите самп, может какой-то кастом.img не подгружается.

drugplug

Новичок
Автор темы
Banned
57
1,230
недавно скачивали какой-то посторонний софт? (а-ля антивирусы)
Попробуйте переустановить сборку, моды — частая проблема с вылетами и всяким таким, либо просто переустановите самп, может какой-то кастом.img не подгружается.
сборки переустанавливал, и не одну, всё та же проблема

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.