Як грати Українця? (Переформулювати, шо б бан не дали)

• Гость, поучаствуй в создании лаунчера! Напиши те скрипты, которые считаешь базой для удобной игры. Принять участие!
  • Привет! Если твой основной форумник заблокирован - ты можешь оставить заявку в этом разделе: Нажми на меня!, НЕ создавая новый форумный аккаунт.
  • Гость, командой модераторов был запущен летний конкурс на красивое оформление топиков!
    Принять участие можно по ссылке!
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

tepi21_

Новичок
Автор темы
0
182
Окей. Що б не дали бан або не обмежені мене в доступі до аккаунту, я буду писати по іншому. Як мені грати Українця, якщо там немає раси як УКРАЇНЕЦЬ? Є Русский, білоруска, але немає Українця.

А то мені вже Доступом в Діях хотіли обмежити через жорсткий питання того.

tepi21_

Новичок
Автор темы
0
182
Пишу українською, через те що у мене клавіатура Українська, а російська завтра ввечері прийде.

Infernum

Новичок
23
5,927
Окей. Що б не дали бан або не обмежені мене в доступі до аккаунту, я буду писати по іншому. Як мені грати Українця, якщо там немає раси як УКРАЇНЕЦЬ? Є Русский, білоруска, але немає Українця.

А то мені вже Доступом в Діях хотіли обмежити через жорсткий питання того.
РУСС: Берёшь и выбираешь "русский", например, а уже в квенте указываешь, что ты украинец.
УКР: Потрібно взяти "росіянин", наприклад, а вже в квенті вказати, що ти українець.

Dmitriy Pavlovich

Новичок
Banned
0
1,206
РУСС: Берёшь и выбираешь "русский", например, а уже в квенте указываешь, что ты украинец.
УКР: Потрібно взяти "росіянин", наприклад, а вже в квенті вказати, що ти українець.
Это толстота зелёная. Нахуй ты его кормишь

Ananas the Famous

Новичок
52
5,427
Панове, вважаю, що потрiбно надiслати листа главнюку цього проекта щодо добавлення украiнцiв тому що це справжня украiнофобiя за котру треба покарати.

• Нравится
Реакции: brydniy pokidyok и SteN

Agent47

t.me/volkdevstudio
793
23,939
Хлопцi, все розумiю, але ще раз побачу таке питання - подарую РЧ на 24 години...

• Нравится
Реакции: Infernum
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.